Att vinna eller försvinna

I dag skriver vi om drömvinsterna och om de vinster som betyder allt för de som vinner dem. En liten lott kan sannerligen ge väldigt mycket, och är dessutom en riktigt fin present att ge bort till en nära vän.

vinnande lotteribiljett spel casinoI en artikel i Aftonbladet kan vi läsa om hur en Västeråsare nyligen vann hela 111 miljoner kronor på lotto. En gigantisk vinst som faktiskt benämns vara den tionde största drömvinsten genom tiderna. För ytterligare några månader sedan vann en annan person hela 159 miljoner och det på plats i Järfälla. Vinsten kan alltså slå till när som. Det är det som är tjusningen, spänningen och det luriga med spel. Sedan kanske en inte behöver vinna över hundra miljoner för att bli riktigt lycklig över sin vinst, en del vill nog bara ha så de klarar sig ekonomiskt.

Drömvinsten kan förändra allt

Något som dessutom kan leda till drömvinst är en billig trisslott. Det är även en jättebra present att ge bort, skicka presenttips med godisboxen så garanteras en glad vän, kärlek eller förälder. I denna artikel kan vi läsa om hur en asylsökande kille vid namn Omid Qasimi nyligen vann en kvarts miljon på just triss. Efter at ha varit på flykt i halva sitt liv, eller mer till och med, kom Omid som 18-åring till Sverige för tre år sedan. Nu som 21-åring bor han här i väntan på uppehållstillstånd och hade turen att skrapa fram tre tv-apparater på en trisslott. Han berättar i ett klipp bifogat i artikeln hur han drömde om att han vann just 250 000 kronor natten innan, något som alltså besannades. En nyhet som gör en både glad och hoppfull, för visst är det fint att någon som verkligen kan behöva pengar vinner dem med hjälp av turen och ödet? Många är det nog som gläds åt denna händelse, som även går att titta på i Expressens sida Omtalat.