Lär dig välja en kul och säker pokersajt

Sedan pokerboomens start 2003, har intresset för onlinepoker ökat rejält. Utbudet är större och bättre än någonsin. Det är så klart positivt, men gör det också svårare att välja.

Etablerade sajter som varit med från början är generellt ett säkert drag. Sedan beror det mest på vad du prioriterar hos en sajt. För de som gillar bonusar är Pokerstars bonus ett mycket populärt alternativ. Pokerstars har varit på topp i två decennier nu och vet vad som krävs för att kunna erbjuda en säker och kul plats för pokerentusiaster.

Välj rätt sajt – grunderna

Är du helt ny på det här med onlinepoker och onlinecasino generellt, är det några viktiga punkter att ha i åtanke. Först och främst finns det olika typer av poker. Välj därför en sajt som erbjuder de pokerspel du gillar, och som har spellicens i Sverige. Då är du säker på att spelsajten följer regler kring utbetalningar, reklam och annat.

Har du spelat poker innan 2020, men inte följt med i branschen, kanske du blir lite förvånad över saker som ändrats. Framför allt bonusregler har ändrats något. På Spelinspektionens hemsida kan man läsa:

”Som huvudregel gäller att en licenshavare bara får erbjuda och ge bonus vid det första tillfället då en spelare spelar på något av licenshavarens spel.”

Det betyder med andra ord att det inte längre är möjligt att få någon annan bonus än registreringsbonusen. Andra mer positiva förändringar för dig som spelare, är att både insättningar och utbetalningar är enklare och snabbare. Dels för Spelinspektionens krav på licenshavarna, dels också på grund av tekniken, inte minst inom betaltjänster.