Ny spelapp jämförs med Spotify

Är du intresserad av betting? Då kommer du att gilla den nya spelappen som tagits fram och döpts till Oddsium.

Detta är en app som gör att kan hitta de bästa oddsen för en match på ett ställe snarare än att behöva 4248710-iphone5kolla runt på olika sidor. När du laddat ner appen och loggat in så slipper du registrera dig på varje specifik spelsajt, istället har du allt samlat på ett ställe. Sen är det klart, om du vet med dig att du till exempel alltid får bäst odds på Unibet är det självklart dit du ska vända dig, men appen kan du se som ett bra komplement. Och det är många som tror att denna app kommer att slå stort.

Som det ser ut nu har bolaget investerare som riskkapitalbolaget Viktor & Victor, AddInvest, skivbolagsjätten Warner Musics VB samt Jacob Key som tidigare arbetat på Warner Music investerat i bolaget. Krister Malm är personen bakom appen och han säger att även andra spelbolagsjättar visat intresse för att investera i bolaget, men han har då valt att tacka nej.

”Förhoppningen är nog på sikt att göra som Spotify gjorde och ta in alla storbolag som delägare. Men just nu vill vi vara oberoende, så att det inte riskerar uppstå en situation där något spelbolag inte vill ingå i appen bara för att någon större konkurrent finns med på ägarlistan och således tjänar pengar på deras samarbete.” Breakit.

Spotify för spel?

Appen kan verkligen jämföras med Spotify, då den enkla idéen var att samla musik för att kunna ge folket möjlighet att enkelt lyssna på låtar och artister på samma ställe. Nu är Spotify ett av Sveriges mest lyckade bolag (förhoppningsvis väljer de att stanna i Sverige även om det finns en stor risk att de flyttar sitt kontor i och med deras problem med den svenska politiken) och som det ser ut nu har Oddsium stor potential att följa i deras fotspår.